sora+gold+mandala+semi+transparent.png (2000×2000) | Seni, Undangan Under vårt tak bjuder vi in till qigong och yogaformer i den mer stillsamma andan.
Utbudet är alltid ihopsatt med en önskan om att stödja dig, i ditt skapande efter en mer avstressande, vital, meningsfull och human vardag. Låt besöket hos oss bli din “vardagsretreat”
Varmt välkommen att planera in din stillsamma stund på mattan!

Dekoration

BOKNING
Du bokar dig till önskad klass/kurs via respektive lärares kanaler (se info nedan) Det är också direkt till dem du vänder dig om du har frågor om deras utbud.

Hösten 2021 hos oss

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag
Saturday Stillness: POP-UP EVENT
- 60/75/90min CAROLINE/PHILIP - TRULYYOU
09.30
10.45
Yoga & Gong
- PIA / FRAMGÅNGSPRAKTIKEN
11.45
12.45
Kundaliniyoga
- ANNIKA / YOGADAX
17.15
18.30
Yoga & Gong
- PIA / FRAMGÅNGSPRAKTIKEN
17.30
19.00
Höj din energi & minska stress med Qigong
- 10 veckors kurs, start 4/10 (Nivå 1) PHILIP / TRULYYOU
18.00
19.10
Höj din energi & minska stress med Qigong
- 10 veckors kurs, start 5/10 (Nivå 1) PHILIP / TRULYYOU
18.00
19.10

Höj din energi & minska stress med Qigong
- 10 veckors kurs, start 5/10 (Nivå 2) PHILIP/TRULYYOU
19.40
20.50
Yinyoga
ANNIKA / YOGADAX (Ojämna veckor)
18.00
19.15

Gong-bad
- PIA / FRAMGÅNGSPRAKTIKEN (Jämna veckor)
18.00
19.30

Måndag

 • Höj din energi & minska stress med Qigong - 10 veckors kurs, start 4/10 (Nivå 1) PHILIP / TRULYYOU
  18.00 - 19.10

Tisdag

 • Höj din energi & minska stress med Qigong - 10 veckors kurs, start 5/10 (Nivå 1) PHILIP / TRULYYOU
  18.00 - 19.10
 • Höj din energi & minska stress med Qigong - 10 veckors kurs, start 5/10 (Nivå 2) PHILIP/TRULYYOU
  19.40 - 20.50

Onsdag

 • Kundaliniyoga - ANNIKA / YOGADAX
  17.15 - 18.30

Torsdag

 • Yoga & Gong - PIA / FRAMGÅNGSPRAKTIKEN
  17.30 - 19.00

Fredag

 • Yoga & Gong - PIA / FRAMGÅNGSPRAKTIKEN
  11.45 - 12.45

Lördag

 • Saturday Stillness: POP-UP EVENT - 60/75/90min CAROLINE/PHILIP - TRULYYOU
  09.30 - 10.45

Söndag

 • Yinyoga ANNIKA / YOGADAX (Ojämna veckor)
  18.00 - 19.15
 • Gong-bad - PIA / FRAMGÅNGSPRAKTIKEN (Jämna veckor)
  18.00 - 19.30
No events available!

FRAMGÅNGSPRAKTIKEN - PIA HIDENIUS

sora+gold+mandala+semi+transparent.png (2000×2000) | Seni, Undangan Yoga & Gong

Välkommen på yoga för såväl nybörjare som vana yogautövare! Mina klasser består av Kundaliniyoga, Medicinsk yoga och Soundyoga. Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga är i princip samma sak och Soundyoga är relativt lik men med inslag av yin-yoga mm. Passen inom de 3 olika yogaformerna kan däremot skilja sig åt ganska mycket. Därför väljer jag att i min schemalagda undervisning kalla all pass för “yoga” oavsett vilken av dessa yogaformer vi utövar vid ett specifikt tillfälle. Varje pass oavsett yogaform är designad för att bidra till specifika effekter förutom de allmänna effekter som yogan har och du kan alltid anpassa yogan efter dig själv och dina förutsättningar genom att välja sittställning, tempo och intensitet i övningarna.
Du är inte bunden till en hel kurs utan kan komma och gå som du vill på enskilda pass vilka dagar du vill. Dock behöver du boka din plats till varje tillfälle. Det gör du via Boka Direkt (se länk nedan). 

Jag erbjuder även Yoga online genom Yoga- och Gongportalen för dig som vill yoga på egen hand med min vägledning när, var och hur ofta du vill. Detta är utmärkt som ett komplement till att yoga tillsammans i yogastudion, för dig som vill utöka ditt regelbundna yogautövande, för dig som föredrar att yoga hemma eller vill yoga när du är bortrest eller av andra skäl inte kan komma till yogastudion. Genom Yoga- och Gongportalen får du tillgång till ett bibliotek av filmer med yogapass, meditationer och övningar för ett mycket förmånligt pris..

 

TRULYYOU - PHILIP MIRZA

sora+gold+mandala+semi+transparent.png (2000×2000) | Seni, Undangan– Kurser och workshops i Qigong

Info om kursen “höj din energi och minska stress med Qigong”:https://trulyyou.nu/workshops-kurser/
Bokning: TrulyYou på Bokadirekt

YOGADAX - ANNIKA LINDEFLOD

sora+gold+mandala+semi+transparent.png (2000×2000) | Seni, UndanganKundaliniyoga och Yinyoga

Nu drar vi igång yogan igen! Jag kommer hålla Kundaliniyoga på onsdag-kvällar och Yinyoga varannan söndag-kväll (ojämna veckor) med start 1:a September.

Kundaliniyoga består både av statiska och dynamiska positioner. De flesta övningarna är relativt lätta att utföra, men kraftfulla och effektiva. Ett viktigt inslag är olika andningstekniker och ibland mantran. Mellan varje övning har vi en kort vila och vi avslutar passet med en längre vila och en kort meditation. Kundalinyoga balansera våra chakran och energier samt stärker vårt nervsystem och våra inre organ.

I Yinyogan utför vi relativt enkla övningar som vi stannar stilla i under några minuter. Detta för att musklerna ska slappna av så att vi kommer åt bindväven, ligamenten och skelettet – vi jobbar med att sträcka ut, öppna upp eller trycka ihop. Vi stärker även de inre organen och vårt immunförsvar. Det är en stillsam yogaform där avslappningen är själva nyckeln.

Dom flesta yogaformer har samma övergripande syfte; att stärka oss fysiskt, mentalt och känslomässigt. Vi tränar uthållighet och koncentrationsförmåga – öka vår medvetenhet och självinsikt.

Jag vill kunna erbjuda dig en stunds närvaro på mattan – en chans att slappna av, landa i dig själv och ladda ny energi. Alla kroppar är olika med olika förutsättningar, vi strävar inte efter perfektionism i positionerna. Alla kan delta och alla är välkomna. Och till dig som är helt ny inför yoga vill jag förmedla att atmosfären är tillåtande och inkluderande.

Boka:www.momoyoga.com/yogadax/
FB: https://www.facebook.com/yogadax
Instagram: yogadax_lindeflod

” Och kom ihåg att det du gör på yogamattan har du igen i ditt vardagsliv! ”

Inför ditt pass

🌿 Vad ska jag välja? 🌿

Alla klasser och kurser passar dom flesta, även dig som nybörjare. Många rörelser/positioner kan göras på olika nivåer. Du blir alltid guidad av läraren och du känner in vilken nivå som passar dig just i stunden. Vill du börja riktigt lugnt rekommenderar vi medicinsk yoga/mediyoga, yinyoga eller en kurs i Qigong.

🌿 Väl på plats 🌿

Dörren utifrån innergården står öppen för dig en stund innan klassen börjar. Mer info om detta får du i din bokningsbekräftelse.

Yogaläraren kommer ta emot dig och checka av kring din betalning m.m. Vänligen sätt telefonen på ljudlös utan vibration. Om möjligt, byt gärna om hemma före och efter klassen. Omklädningsrum finns ej, ombyte sker inne på toaletten.

 

sora+gold+mandala+semi+transparent.png (2000×2000) | Seni, Undangan ” Att säga att du är för stel för att yoga är som att säga att du är för smutsig för att bada ” sora+gold+mandala+semi+transparent.png (2000×2000) | Seni, Undangan

Yoga & Qigong-former under vårat tak

Saturday Stillness

Lördagar 09.30 - 60/75/90min - POP UP-EVENT med Philip/Caroline ● 20.11.2021 NO DIMENSION MEDITATION

Prova på Qigong

Nyfiken på Qigong - "mindfulness i rörelse"? Mellan perioden 31/8 - 20/9 2021 kan du delta i öppna prova på klasser i Qigong hos oss. Du som får mersmak och vill fördjupa dig är sedan välkommen att delta i 10 veckors kursen "Höj din energi och minska stress med Qigong",

Zhineng Qigong

Väldigt effektivt för dig som vill få mer energi, må bättre i rygg och leder m.m. Qigong hjälper dig även att förebygga, lindra och läka stressrelaterade problem. Detta genom att aktivera kroppens lugn&ro-system samt öka cirkulationen – kroppens kraftfulla förmåga till självläkning sätts igång. Dessutom är det en fantastisk personlighetsutvecklingsträning då det löser upp inre spänningar och blockeringar.

Soundyoga

( Soundyoga kan du uppleva i Pias/Framgångspraktikens klasser "Yoga & Gong" ) I Soundyoga gör vi först dynamiska yang-övningar och sedan statiska yin-övningar. De dynamiska yang-övningarna består av rörelser (ofta liknande som i Kundalini- och Medicinsk yoga) och i de statiska yin-övningarna stannar vi kvar och vilar i varje position (yin-yoga). I Soundyogan integreras ofta ljud i olika delar av passet. Det kan vara exempelvis Gong, klangskålar, vindspel, tinshas, trumma, rainstick och sång.

Gongbad

(Kallas också Gong-avslappning, Gong-meditation, Gong-vila). Vi kalibrerar oss genom att ta emot Gongens vibrationer under lång vila. Vi förbereder oss med ett par enkla övningar som passar alla (ofta en andningsövning och huvudvridningar). Sedan ligger du och vilar under tiden Gongarna spelas tillsammans med andra instrument under 45 minuter.

Yinyoga

En stillsam form av yoga där vi slappnar av och håller varje position i allt från två till tio minuter. I stillheten når vi djupt in till bindväven, som mjuknar och därför ökar din rörlighet. Yinyoga är för dig som önskar bli mer flexibel eller har behov av att stressa ned/slappna av

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en dynamisk yogaform som bidrar till fysiskt, mentalt och känslomässigt välbefinnande genom rörelser, kroppsställningar, andningstekniker, meditation, mantran (ljud) och avslappning.

Medicinsk Yoga

Passar både dig som vill ha yogan som rehabilitering och dig som söker ett mjukt sätt att komma i balans. Du arbetar helt utifrån dina egna förutsättningar. Fysiska ställningar och övningar kombineras med andnings- och meditationstekniker. Har mycket goda effekter vid tex ryggproblem, utbrändhet, stress, sömnstörningar m.m

Qi-andning

Pop-up klass. För dig som längtar efter att fördjupa ditt andetag och stressa ned. I Qi-andnings qigongen utför vi väldigt lätta, lugna och följsamma rörelser som kombineras med en djup och energigivande andning.

Dekoration

Skriv till oss