Kurser & Workshops

Höj din energi & minska stress med Qigong
- 10 veckors kurs i Zhineng Qigong

START I FEBRUARI 2022 Efter 10 veckor kommer du uppleva att du har: -kraftfulla verktyg för att varva ned - ökad självkännedom, -lättare att styra/hushålla med din energi - mer förståelse för din kropp (muskler/leder m.m.) - lättare att våga leva med ett mer öppet hjärta.

Sinnes/Mindfulnesspromenad 🌳

“And into the forest I go, to lose my mind and find my soul.” . Längtar du efter: en stunds mental avslappning? lära dig mer om mindfulness? använda dig mer av naturen för att bibehålla/förbättra hälsan? fler bra verktyg för att ta dig tillbaka från utmattningssyndrom? Då är denna rogivande dag för dig.

Musikmeditation med Chokladfrukost 🎶

Ta chansen att starta din dag med att bara stanna upp och vila ett tag. Omgiven av tända ljus, rogivande dofter, mjuk matta & filt blir du guidad i musikmeditation med mantran. Därefter serveras en nyttig och god frukostbuffé.

Stillsamt Afterwork 🥂

Kom och låt oss tillsammans skapa en lugn övergång från arbetsdagen/veckan till kvällen/helgen. De här är för dig som längtar efter afterwork i stillsam anda. En kväll med inslag av Qigong, meditation, ekologisk mat m.m. Mitt i centrala Norrköping.

Dekoration

Friskvård för företag

Samla ihop gänget och njut av en riktigt stärkande och avkopplande stund. Hos oss är personlig utveckling, stresshantering, rörelse och gemenskap i fokus.

Exempel på innehåll:

🍀Stillsamt Afterwork
🍀Pröva på Qigong
🍀Guidad Mindfulnesspromenad i naturen
🍀Teambuilding
🍀Massage – Lär dig mjuka upp kollegans spända axlar snabbt
🍀Guidade meditation/
avslappnings/mindfulnessövningar
🍀Lär känna dina stressorer
🍀Föreläsning om naturens restorativa effekter
🍀Minfuleating-övning med ekologiskt fika

Med er hem får ni verktyg, insikter och kunskap ni kommer ha nytta av hela livet.
Vi skräddarsyr gärna hel, halvdagar eller kortare stunder för er.
Hör av er! [email protected]

Skriv till oss