Välkommen till oss

Caroline
- Skaperska, ombonare & 🕷 i 🕸

Själadött. Det uppstår inombords när jag inte får skapa. Jag älskar att skapa upplevelser där jag får betrakta hur människor slungas tillbaka till nuet, i den stund dom landar och minns ” – juste, det är här i detta ögonblick livet sker. Nu är jag hemma, i mig själv och i livet självt

” Våra sinnesintryck sker alltid här och nu, därför hoppas jag att besöket på TrulyYou för dig blir en sinnrik upplevelse, en uppmuntran till att omfamna nuet – kanske vid:
– KÄNSLAN av en varm, varsam hand under en massage
– SYNEN av en ombonad, vacker miljö.
– DOFTEN av eteriska oljor som möter dig redan i trapphuset
– SMAKEN av kärlek i Philips dadelbollar
– LJUDET av att släppa taget, i den suckande utandningen du tillåter dig själv att ta på yogamattan. Om och om igen..
Och lyckas jag i de upplevelser jag bjuder in till på trulyyou förmedla en endaste liten glimt av den vördnad och salighet jag känner över att få finnas till, då blir jag glad.

Som ägarinna av TrulyYou har jag tagit på mig uppgiften att hålla ihop hela härligheten – stundtals euforiskt, stundtals skitläskigt, och allt därimellan. Med den rollen, och högkänslighet/hsp till på köpet, har jag ofta ganska mycket projekt, idéer och känslor jag processar inombords. Så verkar jag lite disträ yttra gärna ordet “choklad” eller “lavendel” så har du snart min totala närvaro. “Hamburgare” funkar också.

Philip
- Husmor & Springpojke

Dom stunder jag inte är i fullfärd med att “utföra mina sysslor ” så står jag troligtvis antingen och – lyssnar på någon som snarkar under min svenska klassiska massage – guidar människor till inre stillhet i qigongsalen – betraktar med glädje den nyfunna glöden hos min coachingkund. – njuter av att hjälpa till att förverkliga Carolines alla magnifika idéer – gömmer mig i ett hörn och vräker i mig av mina egna hemlagade dadelbollar. (Ingen fara, jag ser alltid till att vi har fulla förråd på TrulyYou – det räcker till dig också 😉 )

Pia ( Framgångspraktiken )
- Yogisk Vibbmästare

Jag önskar att du som kommer på mina klasser finner din egen upplevelse av Yoga och Gong
och vad de kan bidra med i just ditt liv. Du kanske vill stärka din kropp, uppleva mer lugn, få
mer energi eller något helt annat. En effekt som jag uppskattar är att jag utvecklar förmågan
att lyssna på mig själv och följa min egen inre kompass. Det ger förutsättning för att
successivt leva alltmer som ”Truly Me” eller ”Sat Nam”, högre versioner av mig själv. Jag
gillar musik, vibrationer och ljud som transformativ kraft, vilket jag får ge uttryck för
genom Mantran, Gong och andra instrument. Jag är lärare i Kundaliniyoga, Medicinsk yoga och Meditation, Gong Terapeut och blivande Soundyogalärare (under utbildning)
www.framgangspraktiken.se

Annika ( Yogadax )
- Yogis & Mantradiggare

Jag lever ett behagligt liv med mycket space – jobbar lite men gärna. Jag bor här i Norrköping och har ett mindre omfattande arbete i vår bostadsförenings vackra trädgård. På sommarhalvåret är jag annars mycket i vår sommarstuga i St:Anna. Jag älskar utelivet där – jobba i trädgården, pyssla om huset, bada, paddla och ta promenader. Med en yogisk livsstil som innefattar en del hälsosam mat och daglig
yoga har min hälsa drastiskt förbättrats. För mig är yogan är verkligen något att hålla
sig fast i – en bas att stå på, en livlina när det blåser. Jag är Kundaliniyogalärare och kommer att möta en del av er på dom ulliga mattorna i en skön och prestationslös atmosfär.

Dekoration

Här delar vi med av oss av några av våra stillsamma favoriter som ofta spelas i salongen, enjoy!

Välkommen in i stillheten

Vi finns för dig som längtar efter retreat-känsla i vardagen.
Vi bjuder in till en vacker oas mitt i Norrköping city,  där du har möjlighet att stressa ned, ta nästa steg i din personliga utveckling och njuta av kravlös gemenskap. För din, vår och miljöns hälsa använder vi oss enbart av ekologiska produkter & rena eteriska oljor.
Hos oss hittar du tider som passar dig och ditt livsflöde.
Välkommen både kvällar, helger och tidiga morgnar. Vi erbjuder tider alla veckans dagar från 06.00 – 22.00

Var 10:onde massage bjuder vi dig på gratis.

Skriv till oss