Presenkort

Presentkort hos oss
- Truly Appreciated

Hälsa, vitalitet, njutning, avkoppling - vad kan vara en mer omsorgsfull gåva? Ett presentkort hos oss bjuder in till en unik helhetsupplevelse som börjar direkt när mottagaren får det vackra kortet i sin hand.

Lymfsystemet / Lymfmassage

Qigong för lymfsystemet (Video 70min)
- NYHET

Andning kan generellt ses som prio ett för att få mer fart på lymfsystemet. Vi, Caroline & Philip, har komponerat ihop ett avkopplande qigongpass där djupandning och stimulering av lymfnoder är det centrala. Qigong är verkligen optimal rörelse för lymfsystemet genom att vi under utövandet bl.a. kopplar på det parasympatiska nervsystemet (lugn&ro-systemet), vi aktiverar bindväven på ett optimalt sätt och vi gör hydraliska rörelser/vridningar/böjningar som har en kram/pumpeffekt på lymfvätskan. Passet avslutas med guidad avslappning.

Lymfmassage (på IR-madrass)
- Truly Purifying

Har du celluliter? Svårt att minska i vikt? Lätt att bli förkyld? En känsla av att vara svullen? Någon typ av ödem? Fibromyalgi? frusen?

Deep Oscillation
- Truly flow-promoting

🍀 NYKUNDSERBJUDANDE 🍀 Lymfmassage med Deep Oscillation 90min + 15min gratis extra tid ● Få ut ännu mer av din lymfmassage! En apparat som effektivt: • transporterar bort vätska och slagg ur lymfgångarna • reducerar ödem/svullnad • lossar förtätningar/fibroser/hårda ärr (som annars stoppar upp lymfflödet) • ger smärtlindring & antiinflammatorisk effekt • reducerar tyngdkänsla • ger avslappning för muskler och vävnad

Utprovning av stöd/kompressionsstrumpor

Stödstrumpor gör din svullna kropp lättare och gladare. De ger lymfvätskan en välbehövlig skjuts. Är extra bra för dig som sitter, står, går, reser mycket eller är gravid. Dagens stödstrumpor är hälsa och mode i en skön praktisk förening. En strumpa som sitter fel gör oftast mer skada än nytta!

Produkter för ökat lymfflöde
- Underlätta din egenvård

Lymfsystemet är ett stort, trögt system som jobbar dygnet runt för din hälsa. Det viktigaste/avgörande för att kicka igång det är egenvården i vardagen. Hos oss hittar du produkter/tips som hjälper dig på traven.

Reiki - Truly Balancing

Reiki

Reiki är för dig som är i behov av djup vila, tystnad, stillhet och varande. Och som önskar hjälp att fylla på ditt energiförråd, balansera din energi och stödja kroppens naturliga läkningsprocesser. Reikiterapeuten utför sessionen genom handpåläggning på olika delar av din kropp. Du får ligga fullt påklädd, nerbäddad på vår uppvärmda massagebänk. Det enda du behöver göra under sessionen är att njuta av avslappningen som sprider sig, den helande energin du drar till dig och den mjuka musiken ifrån högtalaren.

Reiki + Avslappningsmassage

Här väver vi in mjuk massage för fötter, händer och ansikte i reiki-sessionen. Detta är områden som oftast inte prioriteras under en vanlig massage. Omsorg om dessa delar genom massage är en djupt avkopplande och ljuvlig upplevelse.

Reiki + Energimassage

För dig som vill ha massage och också djup stillhet avslappning. Effekten av behandlingen når alla plan hos dig som människa, och påskyndar läkning och helande i hela ditt system. (Fysisk, psykiskt, energimässigt, emotionellt, själsligt..) En unik kombo-behandling av två kraftfulla japanska friskvårdstekniker med fokus på läkning, stressreducering och balansering.

Reiki på distans

Mer info kommer

Massage

Indisk Huvudmassage
- Truly calming the mind

Har du spänningshuvudvärk, migrän, spända axlar och nacke? Eller älskar du bara skön massage i huvudet/hårbotten?

Indisk Huvudmassage + Ekologiskt-fotbad

Mycket välgörande vid stress. Behandlingen löser upp muskelspänningar kring huvudet, ansiktet, nacke, axlar och skulderblad. För extra lyx & ro får du vila fötterna i ett varmt fotbad under hela massagen.

Svensk klassisk massage
- Truly Your Time

För dig som är i behov av både avkoppling och rejäl knådning av spända muskler

Hot stone massage (med varma stenar)
- Truly varm & relaxing

För dig som älskar värme! Med varma, lena lavastenar, olja och varsamma händer är denna behandling en upplevelse utöver det vanliga.

Lunch-massage
- Truly Refreshing

Börjar ögonen gå i kors? Hjärnan ropar efter vila? Värk i nacke/axlar som stör koncentrationen? Kom över till oss för en stunds återhämtning och uppmjukning

Massage för gravida
- Truly heavenly needed

Vi erbjuder klassisk massage, indisk huvudmassage och lymfmassage för gravida (Ej energimassage eller hot stone) Lymfmassage är en väldigt bra behandling vid graviditet - för att förebygga/reducera svullnad och för att hålla igång cirkulationen.

Coaching

Livscoaching
- Truly You

Dags att inventera din livssituation? Upplever du det som en utmaning att få ihop vardagspusslet - att hitta en hälsosam balans mellan livets viktiga områden? Vill du stärka din känsla kring meningsfullhet, närvaro, tillit m.m.? Behöver du pushning i att uppnå en viss dröm?

Övriga behandlingar under vårat tak

Touchful – Paulina Rather

Fascia vibes - maskinell fascia/bindväv behandling, fibromassage, lotorpsmassage/andningsmassage, terapeutisk massage, avslappningsmassage och kinesisk koppning erbjuds av Paulina. Hon hyr in sig i våra lokaler onsdagar och ibland på måndagar.

Dekoration

Inför ditt besök

Kom gärna i god tid till din behandling.
Slå dig ner en stund och insup den lugnande och skönrika atmosfären – väldoftande oljor, soft musik, gott eko-fika, vacker iögonfallande inredning..
Fylld av förundran och mer nere i varv är du nu redo att njuta fullt ut av din valda behandling.

Ett utav våra behandlingsrum

Välkommen in i stillheten

Har du friskvårdspeng du vill nyttja hos oss?
Du hittar oss på Wellnet och Epassi.
Är du inte ansluten till någon friskvårdsportal så får du ett skriftligt kvitto i samband med besökstillfället som du sedan lämnar till din arbetsgivare.


Skriv till oss