För din, vår och miljöns hälsa använder vi oss enbart av ekologiska produkter och eteriska oljor under våra behandlingar.

Presenkort

Presentkort hos oss
- Truly Appreciated

Hälsa, vitalitet, njutning, avkoppling - vad kan vara en mer omsorgsfull gåva? Ett presentkort hos oss bjuder in till en unik helhetsupplevelse som börjar direkt när mottagaren får det vackra kortet i sin hand.

☆ Signaturbehandling by TrulyYou ☆

Truly stress release med soft massage

☆ Signaturbehandling by TrulyYou ☆ En djupt rogivande behandling som arbetar med hela dig och ditt system. Soft soft massage varvas med vaggningar av kroppen, upplevelser av värme, stretch synkat med andning, varsamt uppmjukande/cirklande av leder m.m. Du får emellanåt andas i djupa andetag med väldoftande eteriska oljor (kan exempelvis vara lavendel för lugn) Behandlingen passar alla. Speciellt dig som bär på en hög stressnivå, vill ha stöd i att komma i ett meditativt avslappnat tillstånd eller inte uppskattar/kan ta emot djupgående massage.

Lymfsystemet / Lymfmassage

Inför och efter din lymfmassage

Vilken av era lymfbehandlingar ska jag välja? Varför är behandlingarna så långa och hur lång behandlingstid ska jag välja? Är det något jag behöver tänka på innan eller efter massagen? Får jag några instruktioner i hur jag själv kan ta hand om lymfsystemet i vardagen mellan massagerna? Hur många gånger behöver jag gå på massage innan mitt lymfsystem blir bra? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

Lymfmassage (på IR-madrass)
- Truly Purifying

Har du celluliter? Svårt att minska i vikt? Lätt att bli förkyld? En känsla av att vara svullen? Någon typ av ödem? Fibromyalgi? frusen?

Deep Oscillation
- Truly flow-promoting

🍀 NYKUNDSERBJUDANDE 🍀 Lymfmassage med Deep Oscillation 75min + 15min gratis extra tid ● Få ut ännu mer av din lymfmassage! En apparat som effektivt: • transporterar bort vätska och slagg ur lymfgångarna • reducerar ödem/svullnad • lossar förtätningar/fibroser/hårda ärr (som annars stoppar upp lymfflödet) • ger smärtlindring & antiinflammatorisk effekt • reducerar tyngdkänsla • ger avslappning för muskler och vävnad

Utprovning av stöd/kompressionsstrumpor

Stödstrumpor gör din svullna kropp lättare och gladare. De ger lymfvätskan en välbehövlig skjuts. Är extra bra för dig som sitter, står, går, reser mycket eller är gravid. Dagens stödstrumpor är hälsa och mode i en skön praktisk förening. En strumpa som sitter fel gör oftast mer skada än nytta!

Produkter för ökat lymfflöde
- Underlätta din egenvård

Lymfsystemet är ett stort, trögt system som jobbar dygnet runt för din hälsa. Det viktigaste/avgörande för att kicka igång det är egenvården i vardagen. Hos oss hittar du produkter/tips som hjälper dig på traven.

Qigong för lymfsystemet (Video 70min)

Andning kan generellt ses som prio ett för att få mer fart på lymfsystemet. Vi, Caroline & Philip, har komponerat ihop ett avkopplande qigongpass där djupandning och stimulering av lymfnoder är det centrala. Qigong är verkligen optimal rörelse för lymfsystemet genom att vi under utövandet bl.a. kopplar på det parasympatiska nervsystemet (lugn&ro-systemet), vi aktiverar bindväven på ett optimalt sätt och vi gör hydraliska rörelser/vridningar/böjningar som har en kram/pumpeffekt på lymfvätskan. Passet avslutas med guidad avslappning.

Reiki - Truly Balancing

Reiki

Reiki är för dig som är i behov av djup vila, tystnad, stillhet och varande. Och som önskar hjälp att fylla på ditt energiförråd, balansera din energi och stödja kroppens naturliga läkningsprocesser. Reikiterapeuten utför sessionen genom handpåläggning på olika delar av din kropp. Du får ligga fullt påklädd, nerbäddad på vår uppvärmda massagebänk. Det enda du behöver göra under sessionen är att njuta av avslappningen som sprider sig, den helande energin du drar till dig och den mjuka musiken ifrån högtalaren.

Reiki + Avslappningsmassage

Här väver vi in mjuk massage för fötter, händer och ansikte i reiki-sessionen. Detta är områden som oftast inte prioriteras under en vanlig massage. Omsorg om dessa delar genom massage är en djupt avkopplande och ljuvlig upplevelse.

Reiki + Energimassage

För dig som vill ha mjuk massage och också djup stillhet avslappning. Effekten av behandlingen når alla plan hos dig som människa, och påskyndar läkning och helande i hela ditt system. (Fysisk, psykiskt, energimässigt, emotionellt, själsligt..) En unik kombo-behandling av två kraftfulla japanska friskvårdstekniker med fokus på läkning, stressreducering och balansering.

Massage

Indisk huvud/axel/nackmassage
- Truly calming the mind

Har du spänningshuvudvärk, migrän, spända axlar och nacke? Eller älskar du bara skön beröring i huvudet/hårbotten?

Hot stone massage (med varma stenar)
- Truly varm & relaxing

För dig som älskar värme! Med varma, lena lavastenar, olja och varsamma händer är denna behandling en upplevelse utöver det vanliga.

Behandlingar för gravida
- Truly heavenly needed

Vi erbjuder indisk huvudmassage, lymfmassage och Truly stress release för gravida (Ej energimassage eller hot stone) Lymfmassage är en väldigt bra behandling vid graviditet - för att förebygga/reducera svullnad och för att hålla igång cirkulationen.

Dekoration

Inför ditt besök

Kom gärna i god tid till din behandling.
Slå dig ner en stund och insup den lugnande och skönrika atmosfären – väldoftande oljor, soft musik, eko-choklad, vacker iögonfallande inredning..
Fylld av förundran och mer nere i varv är du nu redo att njuta fullt ut av din valda behandling.

Ett utav våra behandlingsrum

Välkommen in i stillheten

Har du friskvårdspeng du vill nyttja hos oss?
Du hittar oss på Wellnet och Epassi.
Är du inte ansluten till någon friskvårdsportal så får du ett skriftligt kvitto i samband med besökstillfället som du sedan lämnar till din arbetsgivare.

Observera
Enligt skatteverkets regler får du bara nyttja ditt bidrag på aktiviteter som avser ett mindre värde (max 1000:-/tillfälle) Din valda aktivitet/behandling får alltså inte överstiga 1000:- vid enstaka tillfällen.
Enligt reglerna är det är inte möjligt att betala mellanskillnaden med privata pengar.

Våra kurser som kostar över 1000:- går bra då dessa är uppdelade på flera tillfällen.

Hos oss erbjuder vi många tjänster/behandlingar under 1000:-/tillfälle


Skriv till oss