Presenkort

Presentkort hos oss
- Truly Appreciated

Hälsa, vitalitet, njutning, avkoppling - vad kan vara en mer omsorgsfull gåva? Ett presentkort hos oss bjuder in till en unik helhetsupplevelse som börjar direkt när mottagaren får det vackra kortet i sin hand.

Lymfsystemet / Lymfmassage

Lymfmassage (på IR-madrass)
- Truly Purifying

Har du celluliter? Svårt att minska i vikt? Lätt att bli förkyld? En känsla av att vara svullen? Någon typ av ödem? Fibromyalgi? frusen?

Deep Oscillation
- Truly flow-promoting

🍀 NYKUNDSERBJUDANDE 🍀 Lymfmassage med Deep Oscillation 90min + 15min gratis extra tid ● Få ut ännu mer av din lymfmassage! En apparat som effektivt: • transporterar bort vätska och slagg ur lymfgångarna • reducerar ödem/svullnad • lossar förtätningar/fibroser/hårda ärr (som annars stoppar upp lymfflödet) • ger smärtlindring & antiinflammatorisk effekt • reducerar tyngdkänsla • ger avslappning för muskler och vävnad

Utprovning av stöd/kompressionsstrumpor

Stödstrumpor gör din svullna kropp lättare och gladare. De ger lymfvätskan en välbehövlig skjuts. Är extra bra för dig som sitter, står, går, reser mycket eller är gravid. Dagens stödstrumpor är hälsa och mode i en skön praktisk förening. En strumpa som sitter fel gör oftast mer skada än nytta!

Produkter för ökat lymfflöde
- Underlätta din egenvård

Lymfsystemet är ett stort, trögt system som jobbar dygnet runt för din hälsa. Det viktigaste/avgörande för att kicka igång det är egenvården i vardagen. Hos oss hittar du produkter/tips som hjälper dig på traven.

Massage

Indisk Huvudmassage
- Truly calming the mind

Har du spänningshuvudvärk, migrän, spända axlar och nacke? Eller älskar du bara skön massage i huvudet/hårbotten?

Indisk Huvudmassage + Ekologiskt-fotbad

Mycket välgörande vid stress. Behandlingen löser upp muskelspänningar kring huvudet, ansiktet, nacke, axlar och skulderblad. För extra lyx & ro får du vila fötterna i ett varmt fotbad under hela massagen.

Svensk klassisk massage
- Truly Your Time

För dig som är i behov av både avkoppling och rejäl knådning av spända muskler

Hot stone massage (med varma stenar)
- Truly varm & relaxing

För dig som älskar värme! Med varma, lena lavastenar, olja och varsamma händer är denna behandling en upplevelse utöver det vanliga.

Lunch-massage
- Truly Refreshing

Börjar ögonen gå i kors? Hjärnan ropar efter vila? Värk i nacke/axlar som stör koncentrationen? Kom över till oss för en stunds återhämtning och uppmjukning

Energimassage
- Truly Balancing

Sätter fart på kroppens energiflöden, intentionen är att få hela ditt system i balans. Energimassage är en form av akupunkturmassage, där man med snabba tryck stimulerar akupunkturpunkter.

Massage för gravida
- Truly heavenly needed

Vi erbjuder klassisk massage, indisk huvudmassage och lymfmassage för gravida (Ej energimassage eller hot stone) Lymfmassage är en väldigt bra behandling vid graviditet - för att förebygga/reducera svullnad och för att hålla igång cirkulationen.

Coaching

Livscoaching
- Truly You

Dags att inventera din livssituation? Upplever du det som en utmaning att få ihop vardagspusslet - att hitta en hälsosam balans mellan livets viktiga områden? Vill du stärka din känsla kring meningsfullhet, närvaro, tillit m.m.? Behöver du pushning i att uppnå en viss dröm?

Dekoration

Inför ditt besök

Kom gärna i god tid till din behandling.
Slå dig ner en stund och insup den lugnande och skönrika atmosfären – väldoftande oljor, soft musik, gott eko-fika, vacker iögonfallande inredning..
Fylld av förundran och mer nere i varv är du nu redo att njuta fullt ut av din valda behandling.

Ett utav våra behandlingsrum

Välkommen in i stillheten

Har du friskvårdspeng du vill nyttja hos oss?
Du hittar oss på Wellnet och Epassi.
Är du inte ansluten till någon friskvårdsportal så får du ett skriftligt kvitto i samband med besökstillfället som du sedan lämnar till din arbetsgivare.


Skriv till oss